| Abonare la RSS

Incep sa apara ofertele pentru Revelion 2013

September 28th, 2012 Publicat in Uncategorized

new-years-eve-fireworks-382856După o vară deosebit de caldă și secetoasă iată că a sosit și toamna. Septembrie ca de obicei marchează sfârșitul sezonului pentru oferte la mare, cel puțn pentru marea majoritate a românilor. Dar odată cu începutul lunii octombrie oamenii își indreaptă atența către ofertele de iarna (schi și revelion).

Agențile de turism, pensiunile, hotelurile și restaurantele sunt deja pregătite cu oferte care mai de care mai atrăgătoare pentru petrecerea de revelion. Turiștii interesaț pot găsi oferte variate, de la oferte în România până la oferte în locuri exotice precum Thailanda, Africa de Sud sau Kenya.

Este indicat ca cei care vor să petreacă revelionul departe de casă să își aloce timp și să caute încă de pe acum pentru că odată cu apropierea datei de 31 decembrie va fi tot mai greu să găsească un loc bun și ieftin pentru petrecerea de Revelion 2013.

Rezervarea din timp are niște avantaje, în primul rând cei care rezervă din timp și achită în avans prețul sejurului de revelion primesc de obicei o reducere care poate merge și până la 15% din pachetul de bază. Alte avantaje oferite pot fi excursii bonus sau access gratuit în centrele spa ale hotelurilor.

Ofertele cele mai ieftine sunt la pensiunile din țară unde prețurile incep de pe la 30-40 de euro pe persoană. Hotelurile sunt un pic mai scumpe (70-80 de euro / persoană) iar cele mai scumpe oferte sunt desigur cele în străinătate unde un sejur cu ocazia revelionului poate ajunge și la 3500 de euro sau mai mult în funcțe de preferințele clientului.

Share
Autor:

Comentati acest articol