| Abonare la RSS

Oferte de revelion pe Ropedia.ro

October 20th, 2010 Publicat in Promovare si marketing in turism, Ropedia.ro

Deorece sezonul ofertelor de revelion a început deja, începând cu 20 octombrie vă oferim împreună cu Oferte-Revelion.ro noi secţiuni pe Ropedia.ro, secţiuni care vă vor prezenta cele mai noi şi mai atractive oferte de revelion pentru România.

Astfel pe pagina principală a Ropedia.ro veţi găsi cele mai noi 5 oferte publicate pe Oferte-revelion.ro iar la pagina fiecărei localităţi, fiecărui obiectiv turistic sau hotel veţi vedea ofertele de revelion pentru localităţile respective, desigur dacă acestea există pentru localitatea în cauză.

De asemenea aveţi acolo şi un link de înscriere, astfel că veţi şi putea înscrie GRATUIT oferte dacă reprezentaţi un operator turistic în domeniu. Linkul respectiv vă va duce spre Oferte-Revelion.ro unde veţi putea înscrie oferta dvs.   Pe Oferte-Revelion.ro va apărea întreaga ofertă iar pe Ropedia.ro vor apărea linkuri spre oferta completă atât pe homepage cât şi la pagina localităţii pentru care aţi publicat oferta cu toate subpaginile sale (obiective turistice, hoteluri).

Sperăm că această nouă facilitate va face şi mai uşoară găsirea unei destinaţii de Crăciun sau de Revelion în România pentru toţi utilizatorii Ropedia.ro

Share

Comentati acest articol