| Abonare la RSS

Oferte de revelion pe Ropedia.ro

October 20th, 2010 Publicat in Uncategorized

Deorece sezonul ofertelor de revelion a început deja, începând cu 20 octombrie vă oferim împreună cu Oferte-Revelion.ro noi secțiuni pe Ropedia.ro, secțiuni care vă vor prezenta cele mai noi și mai atractive oferte de revelion pentru România.

Astfel pe pagina principală a Ropedia.ro veți găsi cele mai noi 5 oferte publicate pe Oferte-revelion.ro iar la pagina fiecărei localități, fiecărui obiectiv turistic sau hotel veți vedea ofertele de revelion pentru localitățile respective, desigur dacă acestea există pentru localitatea în cauză.

De asemenea aveți acolo și un link de înscriere, astfel că veți și putea înscrie GRATUIT oferte dacă reprezentați un operator turistic în domeniu. Linkul respectiv vă va duce spre Oferte-Revelion.ro unde veți putea înscrie oferta dvs.   Pe Oferte-Revelion.ro va apărea întreaga ofertă iar pe Ropedia.ro vor apărea linkuri spre oferta completă atât pe homepage cât și la pagina localității pentru care ați publicat oferta cu toate subpaginile sale (obiective turistice, hoteluri).

Sperăm că această nouă facilitate va face și mai ușoară găsirea unei destinații de Crăciun sau de Revelion în România pentru toți utilizatorii Ropedia.ro

Share
Autor:

Comentati acest articol