| Abonare la RSS

Poiana Zanelor sau Valea Zanelor ?

October 28th, 2008 Publicat in Turismul in Romania

Foarte multi oameni cauta mai nou Poiana Zanelor sau Valea Zanelor. Si multi le confunda. Dar ele nu sunt acelasi lucru. Nici macar nu sunt aproape una de cealalta.

Poiana Zanelor este situata in satul Valea Mare, comuna Sant, din judetul Bistrita-Nasaud si este un complex turistic format din mai multe pensiuni si cabane, unde puteti petrece cateva zile de concediu minunate. Si conform statisticilor incepe sa devina si o destinatie cautata pentru Revelion.

Valea Zanelor in schimb este situat in judetul Covasna, in statiunea Covasna, in partea superioara a acestuia. Valea Zanelor cuprinde o serie de obiective precum Planul Inclinat, Cascada de sub Siclau, Spitalul de Recuperare Boli Cardiovasculare dar si unitati de cazare precum Hotel Clermont sau Hotel Bradul precum si casutele de lemn de la Complexul Valea Zanelor. In apropiere se afla si Cetatea Zanelor, o veche cetate pe un pisc montan inalt.

Asadar Poiana Zanelor si Valea Zanelor sunt doua destinatii diferite dar frumoase fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Share

Comentati acest articol