| Abonare la RSS

Trei sferturi din turisti aleg destinatiile de vacanta online

October 30th, 2008 Publicat in Turismul in Romania

Ropedia.ro
Odata cu gradul tot mai mare de penetrare a internetului romanii incep sa se obisnuiasca sa isi caute, sa se informeze si sa isi aleaga destinatiile turistice pe internet.  Datorita cantitatii vaste de informatii si usurinta cu care pot fi comparate diferitele oferte turistice, fara deplasari inutile la sediile agentiilor – internetul tinde sa devina un mijloc esential de alegere a ofertelor turistice.

Aceasta tendinta nu este noua, insa in acest an s-a extins in mod vizibil. Majoritatea siteurilor de turism inregistrand cresteri fata de perioada similara a anului trecut. Astfel pentru a ramane in cursa agentiile trebuie sa investeasca tot mai multi bani in prezenta lor pe internet si sa isi dezvolte aplicatii online de consultare si rezervare a ofertelor turistice.

Share
Autor: Taguri: , ,

3 comentarii pentru “Trei sferturi din turisti aleg destinatiile de vacanta online”

  1. Vio spune:

    buna idee . n-ar trebui sa faceti un spatiu de prezentare si a altor bloguri de turism intern?. unde m-am uitat numai bloguri mondene , fotbal sau alte timpenii create de frustrati. ceva de calitate , despre zone vazute , vizitate , bloguri pe care as vrea sa citesc pareri personale si comentarii stiintifice despre monumente ale naturii . Blogul meu plecatdeacasa.blogspot .com – deja sunt pe itinerar turistic.ro si pe infotravelromania. vedeti daca se poate si contactati-ma. cu respect Viorel Irascu


  2. Lazar Marina spune:

    O idee foarte buna Vio. Acum trebuie sa asteptam!


  3. Sabau Ioana- tourism-online spune:

    Da, piata turismului online e de mult timp dezvoltata in vest. Noi suntem doar la inceput. Odata dezvoltata si la noi, totul va fi mult mai usor pentru clienti.


Comentati acest articol