| Abonare la RSS

Wizzair anunta deschiderea unei baze operationale la Timisoara

August 7th, 2008 Publicat in Calatorii cu avionul

Compania low-cost Wizz Air a anuntat ca incepand cu martie 2009 isi va deschide o baza operationala la Timisoara. Aceasta va fi a zecea baza operationala a Wizz Air (a treia din Romania)  si va fi dotata in urmatorii ani cu 3 aeronave Airbus A320 noi, valoarea investitiei ridicandu-se la peste 100 de milioane de euro. De asemenea Wizz Air va angaja peste 100 de oameni in Timisoara pentru a opera aceasta baza.

Insa chiar si inainte de deschiderea bazei operationale, calatorii din Timisoara vor putea utiliza cursele low-cost oferite de Wizz Air. Astfel din 17 Decembrie 2008 aeronavele companiei vor efectua curse pe rutele Timisoara – Londra Luton si retur (3 zboruri pe saptamana), Timisoara-Roma Fiumicino si retur (3 zboruri pe saptamana), Timisoara – Dortmund si retur (3 zboruri pe saptamana). Pentru aceste zboruri biletele s-au pus deja in vanzare pe siteul companiei www.wizzair.com

La acestea se vor adauga din martie 2009 rutele Timisoara – Milano Bergamo si retur (3 zboruri pe saptamana), Timisoara – Barcelona si retur (3 zboruri pe saptamana), Timisoara – Paris Beauvais si retur (2 zboruri pe saptamana), Timisoara – Valencia si retur (2 zboruri pe saptamana), Timisoara – Venetia Treviso si retur (3 zboruri pe saptamana).

De asemenea Wizz Air a anuntat suspendarea pe perioada iernii a zborului intern pe ruta Bucuresti-Cluj. Aceasta cursa va fi reluata incepand cu vara viitoare.
Share

Comentati acest articol