| Abonare la RSS

Wizzair asigura transferul pasagerilor la Bucuresti si Cluj Napoca

May 27th, 2008 Publicat in Uncategorized

Vesti bune pentru pasagerii care utilizeaza zborurile companiei Wizzair cu plecare sau sosire pe aeroporturile din Bucuresti sau Cluj Napoca. Compania a anuntat ca a lansat un serviciu de transfer pentru pasageri care vor putea utiliza microbuzele si autobuzele puse la dispozitie de Wizzair pentru accesul spre si dinspre aeroporturile Bucuresti-Baneasa si Cluj Napoca si centrul oraselor deservite.

Pentru Bucuresti legatura va fi facuta cu Piata Romana iar pentru Cluj Napoca cu Piata Unirii. Acest serviciu este integrat cu procesul de rezervare a biletelor Wizzair, plata fiind posibila odata cu achizitionarea biletului de avion. Pretul pentru calatorie variaza in functie de oras, astfel in Bucuresti costul transferului este 24 de RON dus sau 48 de lei dus-intors iar in Cluj Napoca pretul este de 18 RON dus sau 36 RON dus-intors.

Orarul acestor curse este in concordanta cu programul de zbor al aeronavelor Wizzair, fiind disponibila pentru toate cursele efectuate de companie pe aeroporturile mentionate.

Share
Autor:

Comentati acest articol