| Abonare la RSS

Zilele Comandaului 2009

July 28th, 2009 Publicat in Evenimente de interes turistic

Mocanita din ComandauIn perioada 1-2 august 2009 va avea loc la Comandau , in judetul Covasna, a opta editie a Zilelor Comandaului. Aceasta manifestare devenita deja traditionala include o serie de concursuri, spectacole si concerte si de obicei daca sunt destule ciuperci se prepara si o tocanita de ciuperci gigant care poate fi servita de doritori. Manifestarea este onorata cu prezenta de multe personalitati, fiind locul in care va puteti intalni cu vedete sau politicieni aflati in incognito.

O alta atractie il reprezinta plimbarea cu mocanita in imprejurimile Comandaului, pe liniile cu ecartament ingust pe care odinioara se transportau bustenii. Foarte multi care vin aici vin in special pentru acest lucru, deorece mocanita de aici este printre putinele functionale din tara. Din pacate doar la evenimente speciale precum Zilele Comandaului poate fi vazuta in actiune. Asadar este un eveniment care nu trebuie ratat sub nicio forma.

Locurile de cazare in Comandau sunt limitate insa va puteti caza la cele cateva pensiuni existente aici dar si la casute in tabara de copii sau daca va place sa mergeti cu cortul atunci la Comandau sunt locuri de campat suficiente. De asemenea puteti sa va cazati si in Covasna si sa urcati la Comandau dimineata, cele doua localitati fiind situate la 20 de km una de cealalta.

Share

Comentati acest articol